Хасково

След 10 години детска площадка се сдоби с плочки и пейки

Детската площадка25 кв.м. плочки и две пейки – това е първата придобивка от 10 години насам за детската площадка, която се намира на метри от читалище „Климент Охридски“ в Хасково.

Както Haskovo.info писа в края май площадката бе в окаяно състояние. Тогава майки от хасковския квартал „Училищни“ се жалваха, че плочките в района на детската площадка са изпочупени, на места изцяло липсват, а шофьорите използват мястото за отдих за паркинг. Майките поискаха да бъде поставена ограда, която да ограничи достъпа на шофьорите до междублоковото пространство, пожелаха си нови люлки и пързалка“. 

Марияна Яновска (в ляво)Тогава от община Хасково заявиха, че въпросната площадка е залегнала в плана на общината и ще бъде ремонтирана през юни. Вчера дейностите приключиха.

След толкова години чакане и липса на отговор от институциите след намесата на Haskovo.info вече нещо е направено, коментираха благодарните хора. „Радваме се, че най-после ни обърнаха внимание и оправиха настилката„, каза Марияна Яновска. Тя обясни, че хората са доволни и от факта, че вече имат в междублоковото пространство и две пейки. „Може да са нашарени, но са здрави.

Сега трябва да се събуди и гражданската съвест на шофьорите, за да не паркират колите си на площадката“ коментира Кичка Михайлова. Хората се надяват, че скоро ще имат и нови люлки и пързалки.

Преди ремонта След ремонта

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.07.2011 18:42 18:42

i ko sled 1 mesec nqkoi razbi si4ko i tfa 6i my e

Back to top button