Хасково

Сесията пак провалена, свикват нова в сряда

СесиятаЛипса на кворум провали за пореден път сесията на Общински съвет Хасково. Присъстваха 16 местни парламентаристи. „Постъпили са писмени уведомления от общинските съветници Сена Радева, Тихомир Калинов и Спас Александров, че са възпрепятствани и не могат да присъстват на днешното заседание“, каза председателят на общинския съвет Делян Делчев.

По думите му късно снощи и рано тази сутрин е получил телефонни обаждания от Стефка Вълкова, която трябвало да посреща дъщерите си, които живеят извън България, от Златко Марчев, който имал зъбобол. Звъннали му и Антон Иванов, Иван Недев, Бранимир Спенджаров, Иван Пашинов и Антон Тончев, които също обяснили, че не могат да присъстват.

Георги Иванов„Това е поредният и последен опит за провеждане на сесия. Хората, които ме подкрепят са тук.“, заяви от трибуната градоначалникът Георги Иванов.

Той подчерта, че непровелата се сесия проваля 2 важни проекта. „Днес губим 400 000 лева за интегриран план за инфраструктурното развитие на този град и 2 милиона и 400 хиляди лева за енергийна ефективност за СОУ „Васил Левски“ и ГПЧЕ „Проф. д-р Асен Златаров“, подчерта Георги Иванов като припомни и останалите важни точки от дневния ред на днешната сесия.

Подобен общински съвет не е имало. Безотговорността, която проявяват общинските съветници е трагична. Това трябва да накара избирателите да разберат на кого да се доверят на изборите“, коментира градоначалникът. 

ПодпискатаОбщинският съветник Емил Георгиев реши да внесе светлина по повод липсващите представители на ДПС.

„В този град се оформят два център – единият е около Иван Станчев, а другият – около Златко Марчев, който оказва политически натиск на съветниците то ДПС като ги пресреща и заплашва“, обясни съветникът.

Кметът Георги Иванов го апострофира като заяви, че „това не са центрове, а пиянски кръгове„. „Не може хора, които стоят на една маса и пият да се наричат центрове“, уточни Георги Иванов.

След края на сесията общинският съветник Иван Иванов инициира подписка за свикване на извънредна сесия в сряда от 9 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
15.07.2011 14:45 14:45

ГРЕШКА НА ДИАНА НИКОЛОВА ОТНОСНО ДИАГНОЗАТА НА ЗЛАТКО МАРЧЕВ!!! НЕ Е ЗЪБОБОЛ,А ГЪЗОБОЛ!!!!!!!

доктор
доктор
15.07.2011 15:47 15:47

Не се знае каква е диагнозата на Марчев,но диагнозата на кмета иванов е много неблагоприятна!Лечението е възможно само в пазарджишкия затвор при строг режим!

Анонимен
Анонимен
15.07.2011 16:44 16:44

Докторе,доктореее,вътър те вее на бял кон!!!

Анонимен
Анонимен
15.07.2011 22:28 22:28

АМИ ДА, СЛЕД ГЪЗОСЪРБЕЖ СЛЕДВА И ГЪЗОБОЛ. И КОГАТО ГЪЗА МУ СТАНЕ КАТО САМОСВАЛ, НЯМА ДА ИМА СЕРБЕЖИ И БОЛЕЖКИ.

ценител
ценител
16.07.2011 20:45 20:45

тая хубавата кака от долната снимка какво ли записва

Back to top button