Спорт

Медали за „Торнадо“ от турнир по карате в Истанбул

Два медала спечелиха състезателите на хасковския клуб „Торнадо“ от престижния международен турнир по карате „Турция опън“ в Истанбул.

Хасковлии се включиха с четирима състезатели при кадетите. Второ място на ката спечели Ангел Ангов, а трети на ката е Денис Джуменов. Пети на кумите до 63 кг. се класира Алтай Али.

Треньорите са доволни от представянето на състезателите си. Денис Джуменов отпадна в първа среща, но в репешажите с 2 победи завоюва 3-то място. Алтай Али и Ерен Ахмед играха достойно срещу своите противници, въпреки че не успяха да се преборят за медалите.

За Ангел Ангов това бе последна проверка в подготовката му за участие с националния отбор по олимпийско карате на Световното първенство, което ще се проведе от 26 до 30 октомври в Коня, Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button