Външни публикации

Предимства на автомобилните аксесоари

Тези автоаксесоари включват капаци за движение, капаци за седалки, огледала, дръжки на скоростния лост, капаци за управление на колелата, уреди за измерване на разхода на гориво, цвят на прозорците, звукова система, blu ray плейъри, постелки за под и дори освежители за въздух. Поддържането на външната част на автомобила ви чиста може да бъде лесно. По принцип можете да измиете автомобила си, като го измиете. Респектиращият автомобил ще ви накара да изглеждате доволни.

Не може да има по-изразително удовлетворение от това да накарате автомобила си да изглежда прекрасно. Значителна част от работата завършва с измиване и ваксиране на автомобила, за да се гарантира цялостна външна визия. Тъй като автомобилът се използва изключително често, вътрешността може да се замърси и износи за част от секундата, ако не сте внимателни. Функция Украсителното задвижване е отговорно за задвижването на подчинените части, например алтернатора, сифона за управление на мощността, водния сифон или вентилатора за охлаждане.

Почистване на вътрешността:

Вътрешността на автомобила трябва да е безупречна, както и външността. Трябва да подредите всички аксесоари в автомобила, за да изглеждат като цяло по-привлекателни.. Координацията на нещата ще ви насърчи! Голямата асоциация включва:

  1. Контрол на торпедата
  2. Поддържане на стъкленицата чиста
  3. Закрепете седалките и подгответе всичко
  4. Използвайте държач за отпадъци.
  5. Използване на освежител за въздух

Автоаксесоари

Снимка на автомобилни аксесоари от euavtochasti.bg

Аксесоари за външно почистване на автомобили:

Следват аксесоарите, които могат да бъдат полезни за почистването на машината:

Миялна машина за лед:

Най-добрите стъргалки за лед са пластмасови стъргалки за лед с чувствителна и гладка четка. Ако не сте внимателни, докато използвате четка, може да повреди повърхността и боята на вашия автомобил. Пластмасовата шайба няма да повлияе на автомобила ви като самоделна шайба.

Микрофибърна кърпа:

Микрофибърните кърпи са може би основният инструмент, използван от експертите по грижа за автомобилите. За да почистите автомобила си у дома, това е работата, без която можете да се справите. Той е чудесен за вътрешно почистване, почистване на стъкла или за цялостно почистване.

Омекотена кравешка кожа:

Изсушете автомобила си продуктивно, като използвате почистващ препарат. Въпреки че сухата може да изглежда безпощадна, овлажняването ѝ ще възстанови крехкото ѝ качество.

Салфетки:

Платното за миене на автомобили е най-обичайното устройство за почистване и можете да го използвате за вашия автомобил, както и за всяко друго почистване в дома. Кърпите са идеални за задържане на вода и почистващ препарат, така че не е необходимо да ги изхвърляте, но те могат да се използват многократно. Мога да драскам.

Почистващи четки:

По време на цялостното измиване на автомобила е много разумно да го измиете на ръка с ръкавица, а не с четка.

Миялна машина под налягане:

Използвайте миялната машина, за да измиете автомобила, като нанесете почистващ препарат (обикновено на върха на чучура). Оставете комбинацията върху автомобила за 3-5 минути. Използвайте четка за превозни средства, за да отстраните замърсяването или мръсотията.

Антиагенти за домашни любимци:

Дава силни зони срещу гризачи и различни същества, като измисля как да ги избягва възможно най-много.

Back to top button