Хасково

Пожар бушува в 2 000 декара сухи треви, храсти и гора

Пожар, архивОколо 2 000 декара сухи треви, храсти и дървета горят край Минерални бани. Сигналът за пожара е подаден още преди обяд, но огънят продължава.

Пламъците са минали на метри от вилната зона на село Татарево и са стигнали до широколистна гора, съобщиха за Haskovo.info от областното управление Пожарна безопасност и защита на населението. На мястото има 4 екипа огнеборци, които трябва да локализират огъня. Няма засегнати къщи и хора. Проблеми на пожарникарите създава труднопроходимата местност.

Междувременно друг пожар е пламнал край хасковското село Подкрепа. Жители на селото информираха, че гори близо до местния язовир. На мястото са пристигнали два екипа.

Вчера огнеборците в Хасковско са гасили лозе край село Царева поляна, селскостопанска постройка в село Великан и ел. табло в Харманли. Пожарникарите са се отзовали на сигнали и за още 9 пожара в сухи треви.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button