Хасково

Стрелецът от Сърница припадна в съда, откараха го с линейка

55-годишният Бейсим Салиф от село Сърница, община Минерални бани днес колабира в хасковския съд и беше откаран с линейка в Спешно отделение на болницата.

Haskovo.info припомня, че през юни мъжът получи 2 г. и половина условно с 4 г. и половина изпитателен срок от хасковския районен съд. Присъдата е след споразумение. Той беше признат за виновен в закана за убийство към двама от съседите си в селото при пореден скандал на 29 ноември миналата година и в държане на незаконно оръжие и боеприпаси.

Бейсим беше издирван от близо 200 полицаи. Той беше задържан от Ердинч Аптиш в землището на село Душка, община Черноочене. Отново след споразумение Бейсим Салиф получи 2 г. условно с изпитателен срок от 4 години от Районен съд – Кърджали за закана за убийство спрямо Ердинч Аптиш.

Сега роднини съдят Бейсим за причиняване на лека телесна повреда, а той припадна на днешното съдебно заседание.

Стрелецът от Сърница получи условна присъда и от съда в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button