Хасково

Катастрофа затрудни движението в центъра на Хасково

Катастрофа затрудни в ранния следобед движението в центъра на Хасково.

Джип и микробус се удариха на булевард „България“ в посока театър „Иван Димов“. Произшествието е станало при опит за престрояване от едната лента в другата в интензивния трафик.

При инцидента няма пострадали. Водачите не са употребили алкохол.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нормално
Нормално
20.10.2022 14:02 14:02

Отвратително тесен участък, от мястото на катастрофата, та чак горе до светофара на Раковски.
Кому бе нужен този широк, неизползваем тротоар до Театъра?!
После по нагорнището вместо 3 , платната станаха 4, а колите се разминават на една боя разстояние!? :(

Rockrider
Rockrider
20.10.2022 18:20 18:20
Отговор до  Нормално

Отсечката от театъра до кръстовището на пазара е абсолютно нормална след разширението, което изяде част от тротоара. Ако някой има проблеми, то това е в следствие от собственото му неможене да управлява МПС. Моля, подобни субекти да избягват да карат автомобил.

Митко даскала
Митко даскала
20.10.2022 19:25 19:25

ДА живее умните ,крадливите от герб начело с кмета.

x_X
x_X
20.10.2022 20:01 20:01
Отговор до  Митко даскала

*моля ти се, не обиждай гербаджиите на умни, много се засягат. Господарят им викаше „вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме“, а лакеите му в предния парламент изковаха следния героизъм в стил БКП – „гордеем се. че не сме завършили висше образование на запад“!

Крадливи са, спор няма, 12г. го наблюдаваме на живо. Да отиват да „търкат наровете“, където им е мястото. Това важи както за Герб, така и за ДПС, БСП, производните им псевдопартийки (израждане, български восток, всякакви „патрейоти“). Ай Сиктир!

По темата – участъкът вече не толкова проблематичен, колкото беше преди, но си остава все пак такъв заради уникалното кръстовище, което следва. Катастрофата е станала при опит за слалом(вероятно поради наближаването на въпросното кръстовище), а тогава никой не е застрахован от „изскачане на микорбус в сляпата зона“.

Back to top button