Регион

Влак се подпали в Любимец, спасиха 15 души

Пожар във влак, архив15 души са евакуирани при пожар във влак на жп гарата в Любимец, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. 

Инцидентът е станал вчера около 15:30 часа. Заради късо съединение втора секция в машинното отделение на локомотива е пламнала. 

В гасенето на огъня са се включили два пожарни автомобила от Свиленград и 1 – от Харманли. Спасен е локомотива на влака.

При друг инцидент заради късо съединение е изгорял лек автомобил Фолксваген Пасат. Пожарът е възникнал около 13:40 часа до детелината на пътя „Хасково – Димитровград“. Унищожел е лекия автомобил, документи и 3 дебитни карти.  

През изминалото денонощие огнеборците са гасили още 3 пожара без материални загуби в сухи треви и газов котлон в Хасково, Любимец и Свиленград.

Спасителите от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ са се отзовали и на сигнал за синьо вещество в градината на къща на ул. “Стара планина” в Харманли. След пристигане на мястото екипът установил, че веществото е син камък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гражданин
гражданин
19.07.2011 11:14 11:14

На ул.“Екзарх Йосиф“ №11 от вчера има повреда сигурно малка трьба се е спукала и тече.Не знам как да се свьржа с В и К,нямам телефоните им.Може ли вие да им сигнализирате?

h
h
19.07.2011 11:28 11:28

НАПРАВИТЕ ГИ С ТОК И СЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМА

Back to top button