Хасково

„Мечо Пух“ и „Малкият Мук“ за хасковските деца през септември

ДКТ Иван ДимовС две нови постановки ще зарадва хасковският театър малчуганите през новия творчески сезон, съобщиха от културната институция.

Вече са започнали репетициите на „Мечо Пух“. Драматизацията и режисурата са на Янко Митев, а сценографията на Нина Данева. Спектакълът ще има по-малък формат и ще е предназначен предимно за детските градини. Участват младите актьори Ваня Кирова, Катя Бръмбарова и Димитър Атанасов. Премиерата се очаква да бъде през втората половина на септември.

През август ще започнат и репетициите на „Малкият Мук“. Режисьор на пази пиеса е Веселин Бойдев от Куклен театър – Пловдив.

През новия творчески сезон, който ще започне на 5-ти септември, малчуганите отново ще могат да видят „Пипи Дългото чорапче“ и останалите около 10 пиеси за деца от репертоара на хасковския театър.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button