Хасково

Откриха „Кът за влюбени“ в хасковския парк Кенана

„Кът за влюбени“ беше официално открит преди обяд между двете сцени в хасковския парк „Кенана“.

Там е монтирана голяма люлка, като предстои облагородяване на мястото. Водосвет отслужи отец Серафим. Лентата прерязаха президентът на Ротари клуб – Хасково Христина Хубенова, дистрикт гуверньорът на Дистрикт 2482, Ротари Интернешънъл Виолина Костова и кметът Станислав Дечев.

КаненаИнициативата е на ротарианци, като първоначалната идея е на Динко Атанасов. Христина Хубенова каза, че тази година мотото е „Преоткрий Ротари“. Целта е да има повече влюбени, деца и щастие. Тя благодари за съдействието на общината и на дарителите.

След това в Ротарианската гора по алеята на Кенана бяха засадени 7 дръвчета. Програмата за деня предвижда семинар за новопостъпили ротарианци, а на гала вечерта акцентът ще бъде набирането на средства за възстановяване историческата памет на битката за Клокотница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1488
1488
22.10.2022 17:28 17:28

предизборно или нещо по хард!!!!! Тъпото виждам ,че е там ,ти да видиш

Анонимен
Анонимен
22.10.2022 20:07 20:07

Много стиснати ротарианците,7 дръвчета…..Само поазност.

Хтхн
Хтхн
24.10.2022 7:08 7:08

Два тела огънати на сърце с цветя и люлка, и от това правят история….Че и попето го освещава??!! Боже, колко мъка има на този свят, Боже….. Боже, Господи Небесен, Отче, направи ни хора с чувство за отговорност, а не с чувство за показност…

Back to top button