Хасково

Хасковлии се жалват от неасфалтирани улици и течове

улица Генерал КарцовХасковската улица „Генерал Карцов“ не е асфалтирана от 10 години и има огромни дупки, през които трудно се минава. Освен това тротоарите са обрасли с треви. Това пишат читатели на Haskovo.info в и-мейл, изпратен до сайта.

За разлика от тази улица, съседните третостепенни улички като „Екзар Йосиф“, „Милин Камък“ и „Оборище“ и „Вардар“ са ремонтирани преди няколко години, продължава писмото. В желанието си улицата да бъде преасфалтирана, хората там дори са качили в интернет видеоклип, в който показват дупките.

Течът на улица Екзарх ЙосифУлица „Генерал Карцов“ не е била сред най-наложителните за ремонт, когато масово се асфалтираха улиците в Хасково, обясниха от общинската администрация. От там обещаха, че ще се търсят варианти за ремонт на улицата с новия бюджет за догодина.

В същото време на съседната улица „Екзарх Йосиф“ има теч, който продължава вече втори ден, алармираха читатели на Haskovo.info. от ВиК приеха сигнала и ще проверят каква е аварията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.07.2011 18:28 18:28

ЗА АСФАЛТА ОТГОВАРЯ СИТИ ПЪТ НА ЗЛАТКО МАРЧЕВ И АРАТЛИЦИТЕ МУ ОТ ГЕРБ,КОИТО ПЪК ЗАПОРИРАХА СМЕТКИТЕ НА ОБЩИНАТА ЗА ДА НЕ РАБОТИ НИЩО……..

Анонимен
Анонимен
19.07.2011 19:05 19:05

А за аварията се обърнете към ВИК, то е държавно предприятие и няма нищо общо с общината.

Обективен
Обективен
19.07.2011 19:12 19:12

Тротоарите трябва да се почистват от собствениците на имота пред които се намират, това се отнася както през зимния период, така и през летния ,това че има такива които се правят на тарикати е отделен въпрос.

Гост
Гост
20.07.2011 8:51 8:51

Ами естествено , че „Милин Камък “ са я асфалтирали – нали там са „Алафрангите“ пък и Димо Видев ( сега родителите му ) са на тази улица! Нали знаете как става – лични потребности с общински пари ?

Анонимен
Анонимен
20.07.2011 9:09 9:09

По Хасковоските улици има дупки, а елате да видите в Болярово даже нямя асфалт.

Анонимен
Анонимен
20.07.2011 10:23 10:23

Тия нещша бързо не стават, ще ви огрее всички.Търпение

Back to top button