Хасково

98 нови свободни работни места в Хасковска област

98 нови свободни работни места са обявени през последната седмица в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В община Хасково се търсят склададжия, технически изпълнител, двама младши експерти за обслужване на клиенти, трудово посредничество и работа по проекти на 1 452 лв. заплата, двама огняри, чистач, шестима общи работници за избутване на памук от склад към съоръжение за преработка.

В Свиленград местата са за инженер-технолог в хранително-вкусовата промишленост, трима началници на смяна, трима общи работници в промишлеността, отчетник, шестима месачи, домакин, началник на цех, 15 навивачи, трима пълначи, чистач, 18 опаковачи, трима отговорници, трима машинни оператори в етикетиране, лаборант, обслужващ работник в промишленото производство, двама организатори на експедиция, трима техници в хранително-вкусовата промишленост, трима машинни оператори в производството на тестени изделия.

В Димитровград имат нужда от специалист по управление на човешките ресурси, двама шивачи, 10 контрольори на качеството на продукти, помощник-оператор на парна турбина, а в Минерални бани – двама работници в кухня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button