Хасково

Синята зона в Хасково за малко да мине на лятно работно време

Инкасаторите остават и следобедСинята в Хасково за малко да мине на лятно работно време днес, но сиестата се размина.

Заради призива на социалното министерство в жегите хората да не работят на открито следобед шефът на „Паркинги и гаражи“ Янко Манолов решил да разпусне инкасаторите след 13 часа днес. Причината – очакваните рекордни горещини.

Половин час преди очакваното спиране на работата обаче от общината съобщиха, че това няма да стане. Кметът Георги Иванов не е разписвал подобно нещо и това би било злоупотреба, заяви пред Haskovo.info пресаташето на кметството Бояна Тодорова.

Потърсен за коментар началникът на „Паркинги и гаражи“ каза, че действително по-рано е съобщил, че синята зона няма да работи след 13 часа. Това било съгласувано със заместник- кмета, но градоначалникът не подписал, така че таксата за паркиране от левче на час остава и в следобедните часове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Mira
Mira
20.07.2011 13:04 13:04

Не не учудвам, кога общоприетите правила, призиви и закони се изпълнявали в Хасково, нали сме отделин щат.

skuvitel
skuvitel
20.07.2011 14:38 14:38

a zashto obshtoprietite pravila, prizivi i ne znam kakvo si ne se spazvat- ako obshtinata zatvori ej sega vrati, shte nastane edin REEEEEEEEEEEEEV

р-н
р-н
20.07.2011 14:39 14:39

гаден узунджовски изрод не го е срам.Няма грам човещина в този човек,нека той излезе пред общината на слънце и да работи.Без климатик без офис без вода.Сигурно на тези хорица и вода не са им отпуснали.Нека инспекцията по труда се самосезира.Дано есента ни отърве от това туморно образование за града ни – Г.Иванов

Анонимен
Анонимен
20.07.2011 15:31 15:31

Вземете на мангото водата..цял ден да не пие да види за кво стаа дума

Анонимен
Анонимен
21.07.2011 16:30 16:30

georgi ivanov pak nsi pokazva magariite

Back to top button