Регион

Димитровград с награда за иновации и добро управление

За шести пореден път Димитровград получи Етикет за иновации и добро управление за 2022-2024 г., съобщават от общината.

Отличието беше връчено на кмета Иво Димов от члена на Европейския парламент Андрей Новаков по време на Годишната среща на местните власти, която започна вчера в Албена и продължава до 25 октомври. Димов благодари за отличието и подчерта, че то е признание за работата на целия екип на администрацията.

Етикетът се връчва на всеки две години. Той е признание за успешно прилагане на принципите на добро демократично управление, качество на предоставяните публични услуги и добри практики при изпълнение на публичните политики. Връчва се след анкетно проучване сред граждани за прилаганите от общините политики, като независими експерти определят степента на прилагане на принципите на добро управление.

Днес Димов, който е и зам.-председател на Сдружението на общините е модератор на форума „Икономическо развитие чрез активиране на местни ресурси“, който се провежда в рамките на Годишната среща на местните власти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.10.2022 13:13 13:13

Ха ха добро управление града е леш

Анонимен
Анонимен
01.11.2022 13:12 13:12

Кмета комунист

Back to top button