Хасково

Хасковски учител с награда за принос в развитието на иновациите

Учителят от хасковската професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ Елена Димитрова беше отличена като най-успешен иновативен учител от Хасковска област на Национален форум „Училищата с иновации за бъдещето“, организиран от министерството на образованието и науката, похвалиха се от гимназията.

Наградата бе присъдена за работата й по въведения в училището иновативен предмет Учебна практика по технология на хотелиерското обслужване и английски език.

НаградаНа официалната церемония в София бяха наградени 36 учители от цяла България със значителен принос към развитието на иновациите и съвременното образование. Основни акценти в събитието бяха работата на учителите, които вдъхновяват, както и стремежът и похватите за изграждане на по-качествено и модерно образование. На форума присъстваха най-успешните учители, директори и министри на образованието. Представени бяха иновациите на наградените учители и майсторски класове за иновации в образованието.

НаградаПрофесионалната гимназия по туризъм е иновативно училище от 2018 година, когато бе въведено съдържателно-езиково интегрирано обучение в часовете по учебна практика по технология на хотелиерското обслужване и английски език. През настоящата учебна година се прилага проектно-базирано обучение в часовете по чужд език по професията на учениците от специалност Кетъринг, Организация на хотелиерството и Рекламна графика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button