Хасково

„Паркинги и гаражи“ обвиниха ДФ „Земеделие“ за фалшив стикер

Автомобилът на ДФ ЗемеделиеСигнал за фалшив стикер в Синя зона подадоха от „Паркинги и гаражи“ в Икономическа полиция. Лепенката е открита на автомобил на Държавен фонд „Земеделие“ по обяд. Колата бе закопчана със скоба на ул. „Иван Вазов“.

Последва спор между шефовете на държавния фонд и на „Паркинги и гаражи“. От фонда обясниха, че са си купили редовно стикера и показаха фактура за това. От общинската фирма обаче твърдят, че номерът на стикера – „085“ отговаря на друга фирма.

Стикерът, който обявиха за фалшивЕдинственият начин за проверка бе справка в тетрадка, където служителите на „Паркинги и гаражи“ записват номерата на стикерите. Действително там срещу №085 фигурира друга фирма, а срещу Фонд „Земеделие“ стои номер „086“. Освен това цифрите са написани допълнително.

В същото време при купуването на стикера от държавния фонд са представили талон на лек автомобил „Хюндай“, а стикерът е залепен на „Киа“.

Матеев и Манолов (в средата)Действително имаме автомобил „Хюндай“ и е възможно е да е бил представен неговият талон, обясни шефът на ДФ „Земеделие“ Владимир Матеев. Това обаче не е престъпление, каза той.

Шефът на общинската фирма Янко Манолов не успя да обясни защо номерата на стикерите се записват единствено в тетрадка, а не и на фактурите, които се издават на клиентите.

Случаят се разследва от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovo glas
haskovo glas
23.07.2011 13:54 13:54

tva alkapone s jaltoto za kvo e i toi tam 😀 😀 😀

дядо щукар
дядо щукар
25.07.2011 8:05 8:05

а матейката и той е тарикат и далавераджийче знае той как стоят нещата но си трае –и да го питаш инженер кой го е назначил на типично работа за агроном

Back to top button