Хасково

Ауди помете 19-годишен моторист в Хасково

19-годишен моторист от Хасково е със счупена капачка на коляното след катастрофа. Инцидентът стана тази вечер около 17:00 часа на ул. Стара планина.

Младежът се движел в посока „Кенана“, когато шофьор на Ауди, излизащ от ул. „Брегалница“ му засякъл пътя.

От удара мотоциклетистът паднал на земята. Прегледан е в болница. По думите на приятелите на 19-годишния младеж, утре му предстои операция.

Улица „Стара планина“ бе затворена за движение в участъка между улиците „Брегалница“ и „Генерал Карцов“ около час. Малко преди 19 часа движението беше възстановено.

 Катастрофата  Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Monster Energy
Monster Energy
24.07.2011 12:07 12:07

Motorist na 19 godini nali vi stava qsno parvo 4e momcheto ne e imalo knijka za motora nezavisimo 4e moje da kara toi ne e oficialno pravdosposoben da upravlqva tolkova burza mashina….
Goreshto se nadqvam momcheto da se opravi i da stapi po skoro na kraka no trqbva da se vnimava osobeno na tozi zavoi…A otnostno shofiora na audito qvno si e pomislil 4e moje da nadbqga motora tragvaiki ot mqsto ili s drugi dumi kazano trqbvalo e malko pove4e da po4aka.

ooo
ooo
28.07.2011 23:41 23:41

mom4eto e na 21 godini … stiga s teq kalpavi hora koito pishat gluoposti … parvo da razpitat za info i togava da pishat

Back to top button