Хасково

Хасковските депутати са в 12 парламентарни комисии

Хасковските депутати са в ръководството или са членове в 12 от 25-те постоянни парламентарни комисии.

Делян Добрев от ГЕРБ-СДС е председател на Комисията по енергетика. Той е член в Комисията по бюджет и финанси заедно с Асен Василев от „Продължаваме Промяната“. Василев членува и в Комисията по въпросите на Европейския съюз.

Смиляна Нитова от „БСП за България“ е заместник-председател на Комисията по превенция и противодействие на корупцията и е член на Комисията по конституционни въпроси.

Георги Георгиев от „Възраждане“ е зам.-председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика и е член на Комисията по здравеопазването.

Сезгин Мехмед от ДПС е заместник-председател на Комисията по електронно управление и информационни технологии, където член е Тихомир Георгиев от „Български възход“. Мехмед и Георгиев са членове още в Комисията по транспорт и съобщения заедно с Веселин Недев от „Продължаваме Промяната“. Недев членува и в Комисията по образованието и науката.

Георги Станков от ГЕРБ-СДС е член в Комисията по земеделието, храните и горите и в Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button