Хасково

Дават на Държавен фонд „Земеделие“ нов стикер за „синята зона“

Определеният за фалшив стикерС нов стикер за „синя зона“ ще се сдобие днес фонд „Земеделие“, научи Haskovo.info. Държавната институция остана без лепенка в петък, тъй като от „Паркинги и гаражи“ подадоха сигнал в Икономическа полиция, че „Киа“-та на фонда е с фалшив стикер.

Тогава шефът на ДФ „Земеделие“ Владимир Матеев обясни, че са си купили редовно стикера и показа фактура за това. От общинската фирма обаче твърдят, че номерът на стикера – „085“ отговаря на друга фирма.

Единственият начин за проверка бе справка в тетрадка, където служителите на „Паркинги и гаражи“ записват номерата на стикерите. Действително там срещу №085 фигурира друга фирма, а срещу Фонд „Земеделие“ стои номер „086“. Освен това цифрите са написани допълнително.

Днес Haskovo.info видя как шефът на ДФ „Земеделие“ паркира „Киа“-та на частен паркинг, а не на „синя зона“. „Предпочитам да спирам тук, тъй като частника се оказа по-коректен“, коментира Владимир Матеев. Той обясни, че днес трябва да отиде да си вземе стикера за „синя зона“. „Понеже икономическа полиция му иззеха стикера сега щу ми дадем нов“, обясни шефът на „Паркинки и гаражи“ Янко Манолов. По думите му разследването на Икономическа полиция ще продължи 1-2 месеца. Все пак стана ясно, че стикерът не е фалшив, просто е сложен на друга кола и май виновни няма, уточни Янко Манолов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
катинар
катинар
25.07.2011 12:59 12:59

янкоооооо янко барем да не те знаем какъв далавераджия си но нейсе още малко ти остана–след гьорето си отиваш и ти стягай багажа какво си краднал краднал какво си е–нал е–бнал време е

Анонимен
Анонимен
25.07.2011 13:27 13:27

Ебахти и общината аъъ,всички са за панделата.

Янко
Янко
25.07.2011 16:38 16:38

само боклучари и мухльовци в този п**алски град!

Zolum4ik
Zolum4ik
25.07.2011 19:27 19:27

Pozdravqvam saita vi 4e napisa tazi statia !!! Vashite konk*renti samo znaqt da pluqt horata i da gonqt evtini senzacii !!!! Bravo gospojo Nikolova oste vednuj !!!

Back to top button