Регион

Нови пързалки и люлки в детската градина в Ивайловград

ПлощадкатаНови модерни детски съоръжения бяха монтирани в двора на детската градина в Ивайловград. Детските пързалки с къщички, люлки и катерушки са поставени от лицензирана мебелна фабрика от Провадия. 

Спазени са всички изисквания за изработка и монтаж на детските съоръжения, които са със свежи цветове и екологични материали и с много добри дизайнерски решения, коментират от общината. Те са съобразени и с възрастовите особености на децата като за най-малките от ясленската група има специални  пързалки и люлки. Поставени са и интересни катерушки. Пързалките са с модули за различни игри – катерене, люлеене, пързаляне, лазене, висене, пазене на равновесие, събиране на групи, общуване, ролеви игри.

Монтираните нови детски съоръжения са на стойност  10 000 лева и са осигурени от Програмата за капиталови разходи от  бюджета на общината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button