Хасково

Хасковлии се запасяват с дърва, чакат ред по списък

Дърва за огрев, архивХасковлии масово купуват дърва за огрев за зимата, показа проверка на Haskovo.info в една от фирмите – доставчици в града. Хората дори чакат реда си със записване.

Това е така, защото сега дървата са по-евтини, а и са сухи и с по-добро качество. В момента тон дърва се продава за 135 лв. Търговците обаче прогнозират, че не е изключено да се вдигнат с около 10 лв. след първи август, ако се запази тенденцията за повишаване цените на горивата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rieka
rieka
26.07.2011 22:07 22:07

КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ДОНБАСКИ ВЪГЛИШЩА ЗА 120 ЛВ НА ТОН. АЗ МИНАЛАТА СЕДМИЦА ПОПИТАХ И БЯХА НА 280 ЛВ,КАЖЕТЕ КАДЕ СЕ НАМИРАТ ТЕЗИ ВЪГЛИЩА ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Анонимен
Анонимен
27.07.2011 11:05 11:05

Теодорчеее,Теодорче вятър те вее на бял кон.Ако има такива въглища на тая цена ще ти дам адреса си да ми поръчаш поне три тона и после ще те почерпя….

Back to top button