Хасково

Ученици от езиковата заминават на проект в Холандия

Участниците в миналогодишния проектЧетирима ученици  от езиковата гимназия в Хасково заминават на проект в Холандия. Темата на проекта е VALOR (доблест) и е свързан с популяризирането на доброволческата работа, тъй като тази година е обявена за „Европейска година на доброволчеството“.

Една от инициативите на проекта и публикуването на блог, в който участниците ще споделят своите преживявания и нови познания, получени по време на междукултурната среща в холандския град Ню Вердинге. В програмата са включени още посещение на рок фест, колоездене до Германия, както и разходка с лодка из каналите на Амстердам.

В проекта си партнират участници от 6 страни- България, Холандия, Словения, Норвегия, Италия и Литва. Лидер на българската група е преподавателката по английски език Невена Дукова. 

Хасковските ученици ще бъдат на посещение там от този петък до 7 август. Езиковата гимназия и холандската организация си партнират в европейски проекти вече шеста поредна година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button