Хасково

Апартамент в Хасково горя заради нагревателни уреди

Пожара край ЛюбимецАпартамент в Хасково на ул. „Георги Бенковски“ е горял вчера, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Инцидентът е станал около 14:30 часа. Заради неправилно използване на нагревателни уреди се е подпалил апартамента на собственика. Един екип огнеборци се е включил в гасенето на пламъците, които са унищожили бяла техника.

През изминалото денонощие са регистрирани още 18 пожара в сухи треви в Хасково, Минерални бани, Димитровград, Харманли, Свиленград, Любимец, Симеоновград, Тополовград и Ивайловград. 

Спасителите са оказали помощ на паднала жена в кладенец в село Тънково, отворили са заключена врата на апартамент в хасковския кв. „Бадема“ и са участвали в разчистването на катастрофа в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button