Хасково

Хасковски квартали ще са без вода на 1 ноември

Водоснабдяването на два хасковски квартала ще бъде нарушено на 1 ноември, съобщават от ВиК.

Става въпрос за кварталите „Орфей“ и „Любен Каравелов“. Водата ще бъде спряна за отстраняването на възникнали аварии.

Водоподаването ще бъде преустановено от 9 часа до отстраняването на авариите, което се очаква да стане до края на деня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.10.2022 13:10 13:10

Много се забавихте,има няма някой ден се задържа да имаме вода!е да и накрая плащаме скъпата вода!Ненормалници на какво отгоре!

потърпевш
потърпевш
31.10.2022 14:07 14:07

Не знам кой е управител на ВиК,но е длъжен да излезе довечера на протеста,и да обясни на какво основание е това повишение.Хората говоря,че има персонал 600човека.Вярно ли е това???

x_X
x_X
31.10.2022 18:52 18:52
Отговор до  потърпевш

Основанието е ясно – некадърно управление. Държавните предприятия от този тип са по презумпция генератори на неефективност.

Негативите се натрупват през годините и накрая пак данъкоплатците опират пешкира. Няма как да е по друг начин в страна като БГ, където малоумниците управляват – визирам всички, изредили се да управляват страната от Борис 3-ти насам (изключенията са единици). Добре дошли в реалността.

Цената би била по-различна с много условия (ако това, ако онова, ако…). За добра преносна мрежа и качествена услуга се искат инвестиции и ниски нива на корупция. Отговори си сам кое от двете БГ може да осигури. Отделно, на гласоподавателите от ромските махали като им спреш водата за неплатени сметки и не гласуват качествено. С две думи – трудна работа, брат.

Колкото и парадоксално да звучи – водоснабяването се налага поради различни причини да е държавен монопол (може би единствения сектор в икономиката), иначе би било доста по-страшно. Остава да се надяваме да се родят по-малко малоумни управници в държавата, че и да има кой да ги избере да управляват.

Роман
Роман
01.11.2022 7:26 7:26

КОГАТО НАПРАВИТЕ 1/10 ОТ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ЖИВКОВ , ТОГАВА ЩЕ УВЕЛИЧАВАТЕ ВОДАТА ! ДА НЕ СТЕ ПОСМЯЛИ ДА ПИПВАТЕ ЦЕНИТЕ , МРЪСНИЦИ !

x_X
x_X
01.11.2022 9:37 9:37
Отговор до  Роман

По-спокойно, другарю.

Какво направиха Живков и компания точно? Избиха интелигентните и свободни граждани, затвори останалите в затвор, наречен НРБ, обърна дупето към руските боклуци и обрече страната на застой в продължение на няколко поколения наред. Ти сигурно си бил млад тогава и изпитваш някакъв сляп носталгизъм към тия времена, ама не слагай всички под твоя знаменател.

Гласувай си за БСП, надявай се да ти ‘дигнат пенсията и по-спокойно.

Back to top button