Хасково

Две срещи – разговор „Да поговорим за кърменето“ в Хасково

Световна седмица на кърменетоСреща – разговор „Да поговорим за кърменето“ организира в Хасково Националната асоциация „Подкрепа за кърменето“ по повод световната седмица на кърменето от 1 до 7 август.

В Хасково проявата ще събере на едно място настоящи и бъдещи майки на 4 август, а мястото – ресторант „Старият конак“.

Лектор на срещата – разговор ще бъде Силвия Трендафилова. Тя е една от двете майки от Хасковска област, която е преминала обучение за консултант по кърмене към Националния комитет по кърмене, чийто председател е д-р Анета Попиванова – педиатър-неонатолог от Майчин дом. В срещата ще участва и акушерка от АГ отделението към МБАЛ – Хасково.

Входът е свободен. Могат да присъстват всички, които искат да поговорят за кърменето. Желаещите да се включат в срещата – разговор е желателно да потвърдят участието си на имейла на Силвия Делчева – sdelcheva@abv.bg.

Междувременно Ла лече лига България също организира среща – разговор под формата на бебешки пикник за ползите от кърменето в Хасково. Проявата ще се състои на 6 август от 10:00 часа в парк „Кенана“ на мястото, където се провежда „Китна Тракия“, съобщи организаторът на пикника Мариана Андреева. 

Тази година Световната седмица на кърменето преминава под надслов „Да поговорим! Кърменето – 3D изживяване“. Частта „3D“ от посланието е препратка към глобалните комуникационни канали, с които разполагаме през последните десетилетия – Интернет, мобилни телефони, сателитна телевизия, чрез които информацията и посланието за кърмене може лесно и безпрепятствено да достигне на хиляди километри разстояние.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button