Регион

Гастарбайтерите задръстиха границата, 10 000 минаха за няколко часа

На влизане в България има огромни опашки, архивОгромни задръствания на граничен пункт „Капитан Андреево“ отчитат от Гранична полиция. Само за половин ден – до 14 часа днес през границата са преминали 2 800 леки коли с общо 10 000 пътници.

Интензивният трафик създава огромни опашки и се чака с часове, за да се влезе в България. Причината е огромният брой живеещи в западна Европа турци, които си тръгват след отпуските в родината.

Днес е имало и допълнително затрудняване на движението. За два часа пътят към турския пункт „Капъ куле“ е бил затворен заради тежка катастрофа. След пропускането на колоните от автомобили те са се струпали на куп на границата, обясниха от МВР.

Гастарбайтерите предпочитат „Капитан Андреево“ заради по-краткия път. За сравнение за същия период днес през другия граничен пункт – „Лесово“ са минали едва 105 автомобила. От Гранична полиция призовават хората да пътуват през него, тъй като там движението е много спокойно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.07.2011 11:37 11:37

govedata tragnaha obratno izmet dolna

Back to top button