Хасково

Заболяване пак отложи делото „Билла“ срещу кмета на Хасково

ДелотоПоредното заседание по делото „Билла“ срещу кмета на Хасково Георги Иванов бе отложено днес. Причината бе представен болничен лист на градоначалника, че страда от дископатия, подписан от комисия от трима лекари.

Съдът насрочи следващо заседание за 3 октомври. Това е година след последното реално проведено заседание по казуса, което бе на 6 октомври 2010 г. Тогава съдът поиска вещите лица да изготвят експертиза за начина на изготвяне на бюджета на Община Хасково, за да се прецени дали Георги Иванов умишлено е ощетил кметството с лихвите по невърната навреме сума на търговската верига.

Петър МидовОбвинението срещу кмета е, че не е върнал навреме парите, преведени от „Билла“ по пропаднала сделка за строителство на хипермаркет в Хасково. Вследствие на това са се натрупали лихви от 113 000 лева, които според обвинението са щета за общината.

Днес Георги Иванов трябваше да получи и ново обвинение по казуса „Билла“. Според прокуратурата общината е платила повече пари за разчистване на терена, отколкото реално е струвало това. Прокурор Петър Мидов обясни, че ще поиска удължаване на разследването по случая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Не му е чиста работата
Не му е чиста работата
01.08.2011 12:44 12:44

Не му е чиста работата щом бяга толкова време от дело!

glasopodavatel
glasopodavatel
01.08.2011 13:20 13:20

kmete mai neti stiska a biaga6 ot otgovornost kato si erbap 6to neutide na deloto ami pak vadi6 bolni4ni a na esen 6te te izgonim vremeti e da se maha6 i da te osadiat

Анонимен
Анонимен
01.08.2011 14:19 14:19

Тия па се насраха с това дело, станаха банални и безинтересни

grajdanin
grajdanin
01.08.2011 18:21 18:21

Nablijiha izborite i konk*renciqta se aktivizira,pochnaha da dushat naokolo za novi kompromati.Ako shte si gradqt taka predizbornata platforma za smetka na nqkoi drug,bez da predlagat nishto seriozno,horata shte glasuvat pak za kmeta.

Back to top button