Хасково

Дете, двама мотоциклетисти и шофьор ранени при катастрофи

КАТ7-годишно момиченце е с контузни и охлузни рани по главата, десен лакът и ляво коляно сред катастрофа, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал вчера около 8:15 часа до разклона за хасковското село Маслиново пред автобусна спирка. 

Пострадалото момиче е пресичало пътното платно, когато е било ударено от лек автомобил „Опел“, управляван с превишена скорост от 24-годишен шофьор. Детето е прегледано и изписано за домашно лечение. 

При друга катастрофа между селата Текето и Тракиец е пострадал 16-годишен мотопедист. Момчето било неправоспособно, карало возилото с превишена скорост, напуснало пътното платно и се ударило в крайпътно дърво. От удара мотопедистът е с контузно-порезна рана на дясното бедро. Алкохолната проба е отчела 1,65 промила алкохол в кръвта. 

През изминалото денонощие е пострадал още един мотоциклетист с „Хонда“. Поради движение с несъобразена скорост 33-годишният водач е изгубил контрол над возилото на ляв завой, напуснал пътното платно и паднал в канавка. Инцидентът е станала на 300 метра от разклона за село Мандра по посока Хасково. Мотоциклетистът с фрактура на таза, настанен е в Ортопедичното отделение на МБАЛ – Хасково. 

В неделя е регистрирано още едно ПТП. То е станало на АМ „Марица“ в участъка между Любимец и Харманли. 38-годишен шофьор на лек автомобил „Форд“ при завой на ляво отнел предимството на друг „Форд“. Виновният водач е с комоцио. Настанен е в МБАЛ – Харманли без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button