Хасково

Масларова и Димов – най-активни сред хасковските депутати

Емилия МаслароваНародният представител Емилия Масларова е най-активната депутатка от Хасково, сочи справката в сайта на парламента за последната година. Сред въпросите, задавани от екс социалната министърка по времe на парламентарния контрол, е гарантирането на сигурността и спокойствието на жителите на гр. Меричлери и околните населени места заради кариерата за варовик. Освен това, Масларова е внесла и няколко законопроекта за изменение и допълнение на социалните разпоредби.

Депутатът от ГЕРБ Иво Димов е внесъл 3 законопроекта за изменение и допълнение на Закона за Физическото възпитание и спорта. Единият от тях е за изграждане на спортни обекти или съоръжение върху недвижими имоти, които са публична или частна държавна или общинска собственост. Димов е предложил и два законопроекта за изменение и допълнение на Закона за хазарта. Един от тях е внесен заедно със зам.-министъра на икономиката и доскорошен депутат от Хасково Делян Добрев и депутата от Шумен Ивайло Тошев. В него те искат Българския спортен тотализатор като държавно предприятие да оптимизира своята дейност чрез намаляване на преките разходи. Те предлагат и плащанията в брой на печалби да не надхвърлят 15 000 лева.

Иво ДимовСтанислав Станилов от парламентарната група на „Атака“ е задал въпрос на вицепремиера Цветанов относно съмнения за непрофесионално поведение на служители на МВР Хасково.

Бившият кмет на Стамболово Гюнер Сербест е внесъл проект за изменение на закона за горите и е питал земеделския министър за закъснели плащания на стопаните.

Останалите хасковски депутати Иван Петров, Фани Христова и Румен Данев от ГЕРБ и представителят на ДПС Юнал Лютфи нямат нито едно питане от встъпването им в длъжност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иванова
Иванова
01.08.2011 12:50 12:50

Масларова е най-голямята измамница

ослеков
ослеков
01.08.2011 15:10 15:10

тия тримата не са за там но такава е дюнята казват хората

Анонимен
Анонимен
01.08.2011 15:21 15:21

ДЪРТАТА ЧАНТА МАСЛАРОВА, ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА?
МАМКА ТИ МРЪСНА ДЪРТА ПАЧАВРО.

r-n
r-n
01.08.2011 15:46 15:46

drugite deistvat i vyr6at rabota,a ne kato Maslarkata samo da plqmpa i da dava preskonferencii vseki mesec.Za taq dyrta 4anda dali e ostanal izbiratelen rajon v BG ot koito da ne e bila izdigana,Tq 6tot mnogo rabota vyr6i za tova pri izbori smenq ,kato nomad izbiratelniqt si rajon.

тъпо
тъпо
01.08.2011 16:31 16:31

Бе вие не чете ли какво са писали хората, Масларова и Димов вършат най-много работа , какво ги плюете

николов
николов
01.08.2011 17:36 17:36

За сметка на госпожа Масларова, хасковския депутат Иван ПХетров от ГЕРБ е най-активен в задкулисните игри.То не бяха назначения на съседи, съселяни и роднинини/ единственото и най-важно значение е да си член на ГЕРБ/,които не само не са специалисти но и са зле обрпазовани. За Иван Петров явно важи максимата“от кал да е, но да е „наш“ член.В държавните структури изпълзяха подобни на Петров „специалисти“, които на две магарета сламата не могат да разделят, като единствената им задача е да пеят възхвални песнички за Петров-Борисов.

nqkoi si
nqkoi si
02.08.2011 13:10 13:10

boklucite ot gerb vsi4ki sa za razstrel maika im da e*a tupa samo mislqt danuci,taksi,i globi za da se pulni haznata na deputatite no ne i durjavnata hazna bezraboticata raste vseki den, zakrivat firmi senite rastat a pari i rabota nqma mislete si hora za kogo 6te glasuvate na sledva6tite izbori

Back to top button