Хасково

Дежурните градини празни, приемат нови деца

ЦДГ Иглика, снимка от сайта на градинатаДвете дежурни детски градини в Хасково през август са почти празни. В ОДЗ №17 „Иглика“ има сформирани две групи от по 18 деца. В яслата има едва 8 малчугани. В ОДЗ №11 „Елхица“ е сформирана едва 1 група от 18 деца. Наполовина са децата, които посещават яслата към градината.

„Децата са много по-малко отколкото очаквахме„, коментира пред Haskovo.info директорът на дирекция „Образование, култура, младежки дейности и спорт“ към община Хасково Анна Йорданова.

Всеки родител, на който му се налага да остави детето си в детска градина, може да го направи. Необходимо е да вземе служебна бележка от градината – титуляр, която да удостоверява, че детето не е прекъсвало посещенията си в детското заведение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МАНГО
МАНГО
01.08.2011 23:07 23:07

А защо преди 20 дни директорките на двете ОДЗ-та лъжеха, че няма места и отказваха да вземат деца от други градини? Или просто не им се работи?

Angel
Angel
02.08.2011 9:32 9:32

Ne priemat pak deca dnes otidoh da popitam i mi kazaha 4e nqma svobodni mesta.Qvno samo vraskary se priemat.

Back to top button