Регион

Автобус с 20 пътници излезе от пътя заради пикап

В автобуса пътували двайсетина човекаКатастрофа между пикап и автобус стана привечер на пътя между хасковските села Манастир и Малево.

Пикапът излязъл по черен път от нивите в района. Въпреки усилията си шофьорът на автобуса от Хасково за Славяново, който се движел по пътя, не успял да избегне удара. След него лекият автомобил се забил в дърво в ляво от шосето, а автобусът излязъл от пътното платно и заорал в тревата.

Пострадалите са били в пикапаСпоред първоначалната информация от Спешна помощ пострадалите са четирима. Всички те са пътували в пикапа. Три жени са с леки наранявания, казаха свидетели на инцидента.

Според разказа на шофьора на автобуса в него са пътували двайсетина човека. Никой от тях не е пострадал.

Движението по пътя бе преустановено за повече от час, за да може да се направи оглед. През това време се образуваха опашки от чакащи автомобили.

 Катастрофата  Образуваха се опашки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тапоъгълник
тапоъгълник
02.08.2011 9:34 9:34

Бе този пикап не е ли ТОВАРЕН? Как така са пътували четирима?!

пострадал
пострадал
02.08.2011 13:06 13:06

шофьорите на фирма Сърнела не спазват елементарни правила за безопасност. Миналата седмица шофьора на автобуса от София за Хасково караше по магистралата и говореше по ДВА мобилни телефона едновременно!!! не пътувайте с тази фирма, ако ви е мил живота!

Back to top button