Спорт

Хасково с медали от първите Балкански игри по аеробика

Христина Везева и Габриела Тодорова се окичиха със сребърни медали в отборното класиране при 12 – 14 г. и останаха 4-ти в индивидуалната надпревара при групите, заедно със състезатели от клуб „Ултраспорт“ на първите Балканските игри за юноши и девойки в Истанбул Турция, съобщават от хасковския клуб по спортна аеробика „Виолена“.

Кристина Ванчева при 15 – 17 г. спечели бронзов медал в отборното класиране и отново 4-то място в индивидуалната надпревара при ГР-те заедно със състезатели от АМД-Пловдив.

АеробикаС това състезание заедно с последните три състезания, 25-то ДОП за юноши и девойки А клас, ДОП за деца, юноши и девойки Б клас и 2-ри турнир С клас „Млади надежди“ завърши маратонът от състезания от второто полугодие на спортния календар на Съюз по аеробика.

Медалите и купите и от трите състезания от ВСК

КЛАС С:

1.5-6 г.- сребърен и бронзов медал в индивидуалната надпревара за Р.Чобанова и Д.Кемал. Златни медали при групите за двете състезателки заедно с Ария Марем.
2.7-8 г.- златен медал за ГР- та на М.Котетерова, З.Бисерова, Б.Стамболова.

КЛАС Б:

1.12-14 г. два златни медала за Кристиана Димитрова при ИЖ и ГФ З.Дойчева, Г.Карева, В.Илиева, Ади Сапунджиева, Н.Василева.
Спечелено 1-во място в Отборното класиране!
На крачка от медалите останаха К.Йорданова, Б.Плахова при 7-8 г.и С.Русева, В.Величкова при 9-11 г.

КЛАС А:

1.7-8 г.златен медал за Ал.Калинова в индивидуалната надпревара, сребърен медал за нея заедно с М.Щерева, В.Вълчева при ТР-те и бронзов медал за трите от ТР-та заедно с Н.Русева и С.Милева.

В отборното класиране- 1-во място!
12-14 г. златен медал за К.Панчева, Х.Везева, Г.Тодорова, Г.Карева, З.Дойчева, В.Илиева в категория Аероденс, сребърен медал при ГР-те за Х.Везева, Г.Тодорова заедно с три състезателки от Ултраспорт – Хасково, бронзов медал за ТР-ката на Везева, Тодорова и Камфилова от Ултраспорт.

2.15-17 г. златен медал за К.Ванчева заедно със състезатели от АМД- Пловдив в категория ГР- пи, сребърен медал за ТР- ка Даниела, Ивайла Георгиеви и В.Димитрова.
В отборното класиране 2-ро място!

След кратка почивка започват усилени тренировки за всички състезатели, като една част от тях ще се готвят за влизане в основните гарнитури на националния отбор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button