Регион

78-годишна гъркиня загина при катастрофа в Свиленград

Снимка от e-svilengrad78-годишна гъркиня е загинала при катастрофа в Свиленград малко след обяд, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал 10 минути преди 13 часа. При неправилна маневра 76-годишен грък с „Нисан“ отнел предимството на 37-годишен свиленградчанин с БМВ.

Последвал удар, при който на място загинала 78-годишната съпруга на гръцкия шофьор. Водачът е с комоцио и е настанен в свиленградската болница.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
..
..
03.08.2011 15:55 15:55

Циганина му с циганин мръсен само кара бясно тва бмв и МЛа си из Свиленград и беше въпрос на време да направи белята и въпреки че не е виновен пак е карал като ненормален шибания му циганин ако беше карал по нормално можеше и да не стане тази беля ама така е дай му на мангала пари да си купи хубава кола и бегай на високо че е безсмъртен…

Back to top button