Хасково

Втори ден тийнейджъри разказват за кошмарното излизане от ада на наркотиците

За втори пореден ден в зала „Хасково“ се проведе среща на представителите от терапевтичната общност „Ново начало“ с гимназисти, съобщават от общината.

Тийнейджърите Йордан и Андрей разказаха на ученици от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ и ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ за борбата си с наркотиците и кошмарното излизане от ада.

СрещаHaskovo.info припомня, че вчера те се срещнаха с ученици от ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ в рамките на образователната програма на хасковския съд. Днешната превантивна среща беше по инициатива на общината и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

„Основата на една зависимост започва с погрешни вярвания и ценности. Началото на нашата зависимост започва в детските години. Тя е двулична и измамна като монета с две лица. От едната страна всичко е прекрасно, безгрижно, еуфорично. От другата страна е адът. Ледът е хлъзгав и тънък, а пропадането е болезнено. С времето зависимостта се засилва и прогресира. Този процес води до разруха, загуба и болка. Ние оставаме съвсем сами и губим всичко – здраве, психика, пари и семейство. Накрая стигаме дъното…, казват от „Ново начало“.

Младежи разказаха за борбата си с дрогата пред хасковски ученици

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button