Хасково

Хасковски младежи помагат на хора в нужда

Група от млади хора от Хасково за втора поредна година се организира да помага на нуждаещи се от малките села.

Инициатор е Росен Костадинов, като част от организацията се прави в социалните мрежи. Събират се средства за хранителни продукти.

През миналата година храните са раздадени за Коледно-новогодишните празници. Идеята е тази година нуждаещите се отново да бъдат зарадвани преди Бъдни вечер.

Призивът на организаторите е към благородната инициатива да се включат повече хора. Кампанията за набиране на средства ще продължи до 23 декември.

„Нека във времена на пандемии и войни подадем ръка на онези, които наистина имат нужда. Нека им дарим топлина, уют в душата и покажем, че има все още хора, на които им пука“, казва Росен Костадинов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Недялко Паскалев
Недялко Паскалев
10.11.2022 22:07 22:07

Да похвална инициатива . Това показва , че тези млади хора имат добри сърца и са съпричастни , към хората в нужда , но това не решава проблема . Трябва да открият причините , които са ги докарали до това положение и да потърсят отговорност от виновните .

Към всеки един от вас:
Към всеки един от вас:
11.11.2022 7:34 7:34

В света има три важни неща. Първото е да си добър, второто е да си добър и третото е да си добър.
Всеки, който чете този коментар, бъди жив и здрав и не спирай да се усмихваш, защото озаряваш целия си свят! ♡

Back to top button