Регион

Хванаха бракониери със 7 кг риба и 6 кг раци

ИАРА, илюстрацияБракониери със 7 килограма риба и 6 килограма раци са заловили инспектори от ИАРА Хасково и служители на полицията в Димитровград, похвалиха се от агенцията по рибарство и аквакултури.

По подаден сигнал от любители риболовци за извършване на бракониерство на язовир „Тракиец“ и прибиране на улова инспектори на ИАРА Хасково са предприели действия по залавяне на нарушителите. Инспекторите са сигнализирали на Полицията в Димитровград.

На входа на Димитровград контролните органи спират за проверка автомобил „Ауди 80“ със софийска регистрация и пътуващите в него две лица от Димитровград.

В автомобила инспекторите открили 27 бр. рачила, гумена лодка, 7 кг шаран и бяла риба и 6 кг езерен рак. Съставени са 2 акта на нарушителите – за нерегламентиран превоз на риба и за извършване на стопански риболов без разрешително. Риболовните уреди и улова са конфискувани.

Иззетата риба е дарена на Клуб на инвалидите в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.08.2011 21:13 21:13

Милчев улова каде е?След конфискацията какво става с улова?Да не би да се дава на БЕЛИТЕ МЕЧКИ а?

Анонимен
Анонимен
05.08.2011 21:20 21:20

Като си купиш 2кг.риба и я пренасяш до дома си в колата,това нерегламентиран превоз ли е?И имат ли прок*рорска заповед да тарашат багажника им?Амчи те с по големи правомощия от Националната Полиция и от ДАНС бе е*а ти рекетьорите.

Анонимен
Анонимен
06.08.2011 0:06 0:06

така наречените „нарушители“, ако са достатъчно умни, такъв цирк ще им спретнат на тези инспектори, че до живот няма да могат да им изплатят обезщетенията.

slujitel
slujitel
07.08.2011 22:48 22:48

nali znaesch – guzen,negonen biaga.Taka 4e neznam koi na kogo 6te spretne ne6to…………a brakonieri ima vpove4e,ne uspiavat horata ot IARA da se spraviat i s polovinata za jalost…..

Back to top button