Спорт

Два медала за хасковските състезатели от европейското по граплинг

С два медала се връщат хасковските състезатели от Европейското първенство по Граплинг – Бразилско Джиу Джицу – без кимона, което се проведе през уикенда в Рим, Италия.

Бронзово отличие спечели Владимир Петров при мъжете в тежка категория (97,5+). След убедителна победа над представител от Германия, малко не му достигна да играе на финал, като загуби в оспорвана битка с 2 точки разлика от шампиона в категорията.

ГраплингС бронзов медал се връща и Кристиян Иванов при юношите, категория (76,9 кг.) Той даде всичко от себе си и се представи достойно, но опита и късмета не му достигнаха за по-големи резултати.

ГраплингДругите двама представители – Владимир Запрянов (61,5 кг.) и Радослав Русев (97,5 кг.) поради тежък жребий и изтощително сваляне на килограми не успяха да стигнат до отличие, но играха страхотно и се представиха на ниво.

ГраплингЗа момчетата това е първо състезание от толкова голямо ниво, но са мотивирани и са готови за по-големи постижения на подобни подиуми.

Европейското първенство събра всички шампиони от Стария континент и се проведе при голяма конкуренция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button