Хасково

Конкурс за началници на 8 отделения в МБАЛ – Хасково

Конкурс за началници на 8 отделения обявиха от МБАЛ – Хасково.

Става въпрос за Очно отделение, Урологично отделение, Отделение за новородени и недоносени деца, Отделение за образна диагностика, Микробиологична лаборатория, АГО, Отделение по трансфузионна хематология и ОАИЛ.

Кандидатите трябва да имат висше медицинско образование, придобита специалност по профила на отделението, трудов стаж не по-малко от 3 г. след придобиване на специалността и да са членове на Българския лекарски съюз.

Конкурсът се провежда на два етапа. Първият е защита на писмен проект на тема „Развитие и перспективи на отделението в условията на нарастваща конкуренция и ограничен финансов и човешки ресурс“. След това е предвидено събеседване. Кандидатите с оценка под 4.50 не се класират. Документи се подават в 30-дневен срок в болницата.

Haskovo.info припомня, че по-рано бяха обявени конкурси за старша медицинска сестра и акушерка, както и за лекари специализанти.

МБАЛ – Хасково обяви конкурс за 11 лекари специализанти

Хасковската болница с конкурс за старша медицинска сестра за 5 отделения

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button