Хасково

Оставиха заловената за убийство украинка в ареста

УкраинкатаХасковският окръжен съд остави в ареста за постоянно обвинената в убийство 46-годишна украинка Екатерина Танева. Тя бе задържана в село в северна България след 14-годишно укриване.

Танева е обвинена в убийството на 52-годишния Андрей Андреев от димитровградското село Добрич, станало в края на август 1997 година. От тогава е била в неизвестност. 

Съседи от Добрич разказаха, че Екатерина и Андрей имали връзка. В нощта на убийството двамата се срещнали в помощни постройки в селото, където двамата се скарали.

По информация на полицията украинката произвела 3 изстрела с „Макаров“ в главата на мъжа. Пистолетът бил откраднат от нея преди време от друг неин познат от новозагорското село Кортен.

След извършеното престъпление 46-годишната украинка се е укрила и оттогава се издирва. Открита е преди дни в русенското село Кошов, а вчера е приведена в Районното управление в Димитровград. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sitizen
sitizen
16.08.2011 9:11 9:11

само като прочетох украинка и спрях да се изненадвам ….

Back to top button