Хасково

Нов сигнал за опасен уличен стълб в Хасково

Пореден сигнал за опасен уличен стълб в Хасково изпратиха читатели на Haskovo.info.

Той се намира на улица „Добруджа“ 41. Живеещите в района казват, че стълбът е видимо компрометиран, а лампата на него не свети нощем.

СтълбПри силния вятър през миналата седмица стълбът се е клатил опасно, а от него са паднали парчета бетон. Хората вече ги е страх да минават по тротоара. В района има и други стълбове в подобно състояние.

Имало подаден сигнал до „Екопрогрес“, но все още нямало резултат.

Haskovo.info припомня, че преди време имаше сигнал за опасен стълб до спортна зала „Спартак“. При санитарна сеч стълб падна и на булевард „България“, като и двата вече са подменени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
С.С.
С.С.
24.11.2022 12:27 12:27

За всеки стълб ли трябва да се подава сигнал?И колко пъти?Идва зима,нека се проверят стълбовете и да се побменят опасните!

Жожоба
Жожоба
28.11.2022 15:30 15:30
Отговор до  С.С.

Подмяната трябваше да се случи още преди да дойде зимата, защото сега си имат извинение, че е студено и не е време за ремонти. Да палим дебели свещи в молби да не стане белята и това е.

ССБ
ССБ
24.11.2022 21:27 21:27

Елате да снимате двата стълба на ул.стара планина 24
По-наклонени са от кулата в Пиза. Няма да изкарат зимата! Дано не стане беля много оживена улица е.
Звънях в общината, пращах им и имейл, но нищо не правят.

Фъкю
Фъкю
30.11.2022 13:36 13:36

На пресечката на ул Найчо Цанов с ул.Родопи има стълб който е наклонен по посока на тротоара основата му е подкопана от минаващите тежки камиони строящи жилищна сграда на ул.Родопи.В това се превърна Хасково наклонени стълбове застрашаващи минувачите и разбити бордюри и плочки.

Ташунко капиталиста
Ташунко капиталиста
03.12.2022 11:56 11:56

Що се чудите ? ЕВН е западналяшка фирма. На бастундсанците толкоз. Тук се свалят кожи и се изнасят. Този еврокапитализъм е от 30 години. Вие наистина ли сеи мислехте че капитала идва за да сте добре а неда ви ПЕЦА вмирисаните прости задници.

Back to top button