Хасково

Огнеборци спасиха детска градина, жена пострада при пожар

Пожарна, илюстрация60-годишна жена е пострадала при пожар в дома си на ул. „Сакар планина“ в Тополовград, съобщават от Областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Огънят е пламнал в петък сутринта заради неправилно ползване на нагревателни уреди.

В късния следобед на последния работен ден от миналата седмица пожар е пламнал в 5-то ОДЗ „Райна Княгиня“ в Хасково. Огънят е унищожил прозорец. Два екипа огнеборци са успели да спасят сградата. Причината за инцидента не е установена.

Паянтова постройка е изпепелена в пожар в местността „Ходжева чешма“ в Хасково в събота през нощта, предизвикан от късо съединение. През уикенда огнеборците в хасковска област са гасили още близо 20 пожара. Спасителите са помогнали на животно и са свалили мъртва птица от електропровод.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button