Любопитно

32 кандидати в конкурса за топ винар в Харманли

24-то издание на традиционния празник на Домашното червено вино се проведе в парк „Димана Данева“ в Харманли, съобщават от общината, която организира събитието съвместно с клуб „Възрожденец“ и с подкрепата на винарна.

Тази година кандидатите за приза „Топ винар за 2022“ бяха 32. Според регламента за участие в конкурса, производителите се представиха само със собствени вина от последната реколта.

Дегустационната комисия, която оценяваше вината на домашните производители бе в състав: Камен Коев – технолог и съсобственик във винарна, Павел Тръндев – технолог на вино и пиво и членовете на клуб „Възрожденец“ – Митко Михайлов и Димитър Димитров.

ХарманлиНаградата Топ винар на годината грабна Георги Георгиев. Негови подгласници станаха Тодор Стойчев и Димо Йорданов. Четвъртото място бе присъдено на винопроизводителката Станка Господинова, на пето остана Стоил Стоилов, а на шесто Стойчо Димитров.

ХарманлиЗа доброто настроение на всички присъстващи се погрижиха талантливите деца от школата по народно пеене към Народно читалище „Дружба 1960“ с ръководител Руси Стайков – Александра и Никол Димитрови, Антония Тодорова и Михаил Добрев и гост-изпълнителите от квартет „Аглика“ част от „100 каба гайди“ в Смолян.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button