Хасково

ГЕРБ обяви кандидат- кметове за всички общини в областта

Иван ПанайотовПартия ГЕРБ обяви официално кандидат- кметове за всички общини в хасковска област. По-рано стана ясен кандидатът за Хасково – началникът на регионалния инспекторат по образование Иван Панайотов. Първоначалният кандидат на партията за Димитровград е депутатът Иво Димов.

Диана Овчарова е  кандидат за кмет за община Ивайловград. В момента тя е секретар на кметството. В Симеоновград за градоначалник ще се бори психологът Пейчо Стайков, който работи в Бюрото по труда.

В Свиленград ГЕРБ залага на досегашния кмет Георги Манолов. Заместник- кметът на Тополовград Радко Джонджоров е кандидатът за управник на града.

Петър Тодоров Петров е кандидат за кмет на община Минерални бани. Той работи като технически ръководител в строителна фирма. Общинската съветничка Наталия Пачеманова ще се бори на местните избори в Харманли.

Бившият началник на ДАИ Хасково Анастас Анастасов е кандидатът на ГЕРБ в Любимец. Земеделецът Петър Хаджиев е кандидат за кмет на община Стамболово. В Маджарово партията залага на бизнесмена Милен Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВИЛИ С.
ВИЛИ С.
16.08.2011 20:38 20:38

Успех на всички кандидати от ГЕРБ!!!

може ли
може ли
20.08.2011 21:58 21:58

искам да стана приятел с бойко – това ми е мечтата от дете! аз вече съм на 50, а той на колко е ?
и ако това не е култ към личността ………….. здраве му кажи!

Back to top button