Хасково

Две коли, къща и павилион горяха в Хасковско

ПожарнаЛек автомобил Фиат Брава е изгорял при пожар в Хасково, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“. Инцидентът е станала вчера около 17:30 часа на ул. „Св. св. Кирил и Методий“. Късо съединение е подпалило возилото, което е унищожено при пожара.

При друг инцидент в Тополовград на ул. „3-ти март“ също е изгорял автомобил с газова уредба. Причината за лумването на огъня отново е късо съединение.

Във вторник огнеборците са гасили и павилион в комплекс ХХІ век в Хасково. Изгорели са фритюрник и абсорбер. Опушени са стените на помещението.

При друг пожар са унищожени 30 кв.м. от покрива на къща в харманлийското село Бисер. Огнеборците са успели да спасят дома и обзавеждането на собствениците. По обяд вчера е пламнала и селскостопанска постройка във вилната зона до лозята край Димитровград. Заради небрежност при боравене с открит огън са унищожени 30 кв. м. навеси и складове.

В харманлийското село Върбово пък снощи късо съединение е подпалило помощно стопанство. Изпепелени са 9 кв.м. от покрива на постройката, 100 бали фураж и 2 сгради.

През изминалото денонощие са регистрирани още  8 пожара в сухи треви и отпадъци в Хасково, Димитровград, Тополовград и Ивайловград. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button