Хасково

Павлина Господинова встъпи като съдия в Административен съд – Хасково

Павлина Господинова встъпва в длъжност съдия в Административен съд – Хасково на тържествена церемония във Върховния административен съд.

Това стана в присъствието на председателя на ВАС Георги Чолаков, заместник- председателя на ВАС Любомир Гайдов, председатели на отделения във ВАС, председателя на ХАС Василка Желева, ръководители на административни съдилища и съдии.

Господинова е повишена в длъжност „съдия“ в Административен съд – Хасково след успешно класиране в конкурс.

През последните 4 години съдия Господинова правораздава в Хасковския административен съд, след като през 2018 г. със заповед на председателя на ВАС беше командирована от Районен съд – Хасково в Административен съд – Хасково.

Съдия Павлина Господинова е завършила специалност „право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Има над 23 години юридически стаж. Понастоящем е с ранг на „съдия във ВКС и ВАС“.
Т

ъй като в Административен съд – Хасково няма специализация по материя, съдия Господинова ще продължи да правораздава по всички видове административни дела, подсъдни на съда, както и по касационни административно-наказателни дела, допълват от ХАС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button