Хасково

Средствата от Коледния базар на областната администрация ще са за малкия Дани

Средствата от традиционния благотворителен Коледен базар на областната администрация ще бъдат дарени за лечението на 5-годишния Дани от Хасково.

Детето страда от сарком на Юинг – злокачествен рак на костите. Официалното откриване на базара ще е в 11 часа на 20 декември. Той ще остане до 22 декември във фоайето на администрацията. Заявки за участие от учебните заведения от региона се приемат до 9 декември.

„Първоначално беше решено сумата да бъде поделена между семейството на детето и фондация „Искам бебе“, на която посвещаваме по традиция каузата. Тази година от фондацията ще се откажат от тяхната част от събраните средства в името на благородната мисия – да се подкрепи малкия Дани, за да пребори коварното заболяване. Като наш партньор те ще участват на благотворителния Коледен базар с щанд с календари на фондацията. Сумата от тях също ще бъде дарена на семейството на детето“, допълват от областната администрация.

Вчера на входа на сградата беше поставена кутия за дарения за Дани.

Дарителска сметка: BG59STSA93000029517389
Титуляр: Даниел Антонов Златев
Сметка на майката: BG66FINV91501000047986

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
30.11.2022 16:48 16:48

Добро решение

Back to top button