Регион

Георги Христов пее за 64 години Димитровград

Дни на ДимитровградС концерт- бенефис „Краят-начало“ на Звездни момичета ще бъде открита празничната седмица в Димитровград по повод 64 години от основаването на града. Проявите започват на 29-ти август и завършват на 3-ти септември.

В празничната програма е предвиден концерт „Най-дългото хоро“ с участието на Любка Рондова, Илия Луков и танцова формация „Пирина“. В четвъртък на откритата сцена на пл. „България“ ще се проведат третите празници на духовите оркестри, по време на които димитровградчани могат да видят дефиле на духовите оркестри, изпълнение на сборен духов оркестър и концерт на оркестрите от Велико Търново, Стара Загора, Севлиево и Димитровград.

Официалната част по случай 64-тата годишнина от основаването на Димитровград е насрочена за 2-ри септември – празникът на бригадирския град. Тогава за жителите и гостите му е предвиден концерт с участието на Георги Христов, Ан Джи, балет „Екстраваганца“ и Кристина Димитрова, както и най-добрите изпълнения на вокална група „Звездни момичета“. Началният час на концерта е 19.

Празниците ще завършат в събота – 3-ти септември, с детско шоу на Драматичен куклен театър – Ямбол от 10:30 ч. в парк „Никола Вапцаров“ и с рокфест от 20 ч. на плувния басейн на стадион „Раковски“.

 

Дни на Димитровград

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button