Регион

Две жертви и ранени при жестоката катастрофа край село Добрич

41-годишна жена и 15-годишната й дъщеря загинаха при тежката катастрофа тази сутрин край димитровградското село Добрич.

Haskovo.info припомня, че инцидентът стана около 8 часа. Тогава жената от село Добрич е пътувала с двете си деца – на 15 и 5 г., към Димитровград. На десен завой тя е загубила контрол върху колата, навлязла е в насрещното, където се е ударила в автомобил Пежо, шофиран от 39-годишен мъж от Димитровград.

Майката и голямата й дъщеря са починали на път за болницата. 5-годишното дете е транспортирано в клиника в Пловдив, а 39-годишният водач е настанен в хасковската болница.

КатастрофаДвижението за селото откъм Димитровград беше ограничено за няколко часа. Колите се пренасочваха през Горски извор.

Катастрофа

От КАТ – Хасково допълниха, че вероятно причина за катастрофата е несъобразена скорост на мокра настилка, при което Ауди-то е навлязло в насрещното. Ударът е бил в десните врати на колата. Загиналото 15-годишно момиче е било на предната дясна седалка.

От прокуратурата съобщиха, че е образувано досъдебно производство за пътно-транспортно произшествие, при което е причинена смъртта на двама души. Назначени са експертизи.

Тежка катастрофа с жертви и ранени затвори пътя Димитровград – Добрич

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Жалко за погубените животи
Жалко за погубените животи
02.12.2022 15:05 15:05

Защо не споменавате дали са били с поставени предпазни колани? Според мен това трябва да се съобшава при всеки подобен инцидент. За съжаление, особено тук в провинцията, масово хората го имат за срамно да си сложат малките деца в столчета и да ползват колани. А коланите и въздушните възглавници спасяват животи. За това са създадени, а не за да ни глобяват. Крайно време е да го проумеем. Бог да ги прости! И много, много сили на близките им 😔

фори
фори
02.12.2022 15:24 15:24

Предните гуми зимни, НО задните летни галоши………………….

Анонимен
Анонимен
02.12.2022 19:34 19:34
Отговор до  фори

Много ги разбираш нещата голям експерт си

Back to top button