Любопитно

Грейна най-голямото Коледно дърво в Димитровград – ВИДЕО

Светлините на най-голямото живо Коледно дърво в Димитровград бяха запалени тържествено тази вечер на площад „България“ в Димитровград. Кедърът е висок над 28 метра.

Дядо Коледа пристигна с АТВ, като беше посрещнат от кмета Иво Димов. Стотици деца аплодираха Добрия Старец, който се качи на сцената, където музикален поздрав отправиха Забавно-духовият оркестър и кубинската певица Сараи Диаз.

ЕлхаСлед това всички отброиха до запалването на светлините, съпътствано от пищна заря. Грейна празничната украса и по димитровградските булеварди.

На площада е разположен Коледен базар. Местни търговци предлагат ръчно изработени коледни свещи, тематични сувенири от вълна и дърво. Има пекарна, гостилница, поща на Дядо Коледа, където децата изпращат писмата със своите желания.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гражданин
Гражданин
09.12.2022 12:58 12:58

Елхата светна кмета също

Back to top button