Външни публикации

Козметика за най-скъпите

Скоро всички ще празнуваме коледните и новогодишни празници, което означава, че е време да зарадвате близките на сърцето си хора не само със сладки подаръци, топли пуловери и забавни пътешествия, но и с уникални подаръци, като козметика. Как да я изберете и как да го представите, така че адресатът да ви разбере правилно.

Какво означава понятието „козметика”

Козметика може да бъде както декоративна (пудра, сенки, червило и др.), така и грижлива – кремове за лице, ръце и тяло. Парфюмите също попадат в тази категория. Но когато избирате всеки от тях, трябва да знаете следната информация:

  • дали адресатът е алергичен към компонентите;
  • какви цветове подхождат на какви цветотипове;
  • какъв тип и състояние на кожата на адресата;
  • дали адресатът изобщо използва козметика.

Козметика за най-малките

Да, даже така. От ранна възраст момичетата обичат да рисуват устните си и да боядисват миглите си – това е неизменен ритуал на любов към себе си. По правило такива комплекти с детска козметика се продават в раница или в козметична чанта, където можете дискретно да поставите няколко сладки подаръци, за да зарадвате още повече малката модница.

Козметика за мама/приятелка/сестра

Разбира се, за такива близки хора винаги искате да купите всичко най-добро и повече. Но не бързайте да изпразвате рафтовете на магазините, защото ако марката е популярна, това не означава, че тя ще се харесва на адресата. Експертите съветват да бъдете стриктни по този въпрос, а именно:

  • просто наблюдавайте за известно време – какви продукти те използват, какво използват най-често и какво изобщо не е в козметичната им чантичка;
  • при избора на козметика трябва да се вземе предвид и мястото на работа / обучение, начина на живот на лицето, на което е предназначен подаръкът. Съгласете се, ако приятелката ви работи като фитнес треньор, тогава тя едва ли ще отиде на работа с червено червило. И сестрата едва ли ще се зарадва на сенките, ако никога не ги е използвала;
  • изберете основни продукти. Измиващ препарат, тоник и дневен крем – нещо, което се изразходва бързо и е винаги необходимо. Например измиващият гел Cerave, тоникът с хиалуронова киселина Bielenda и кремът Bioderma Sebium Hydra са подходящи за всеки тип кожа;
  • не забравяйте за красивата опаковка за подарък, защото момичетата първо оценяват всичко с очите си;
  • ако нямате допълнително време да отидете до магазина и да изберете подарък, тогава сертификатът за подарък за закупуване на козметика – това е Вашият „спасител“. В резултат на това мама / сестра / приятелката ще бъдат доволни, че те сами са избрали това, което наистина им харесва, и Ви ще се радвате, че сте угодили на любимия човек.

 Ако на работа решите като екип да подарите на служител нещо от козметиката, тогава като малък сладък подарък можете да подарите комплект балсами за устни или кремове за ръце. През зимата те са точно това, от което се нуждаете. Освен това такива комплекти веднага се опаковат в красива кутия.

Back to top button